מוס שמנת לימון וקוקוס
החומרים הדרושים לתחתית המוס לימון וקוקוס:
250 g עוגיות לפסח (בימים רגילים ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר).
100 g חמאה מומסת.
החומרים הדרושים למוס:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה - 500 מ"ל.
1 כף גדושה פודינג וניל .
1 כפית מיץ לימון.
2 כפות קוקוס טחון לבן.
לקישוט המוס שמנת לימון וקוקוס:
10 כפיות קוקוס לבן.
10 כפיות קוקוס לבן.
הוראות הכנה לתחתית המוס:
1
מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.
2
מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.
הוראות הכנה למוס לימון:
3
בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.
4
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.
5
מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.
הרכבת המוס לימון וקוקס:
6
מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.
7
מניחים שכבת מוס.
8
מפזרים מעל כפית פירורים.
9
מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.
* שומרים במקרר עד 3 ימים ובמקפיא עד חודש.
Ingredients
החומרים הדרושים לתחתית המוס לימון וקוקוס:
250 g עוגיות לפסח (בימים רגילים ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר).
100 g חמאה מומסת.
החומרים הדרושים למוס:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה - 500 מ"ל.
1 כף גדושה פודינג וניל .
1 כפית מיץ לימון.
2 כפות קוקוס טחון לבן.
לקישוט המוס שמנת לימון וקוקוס:
10 כפיות קוקוס לבן.
10 כפיות קוקוס לבן.